Edukativni čas u Eko parku Blace

DMEN
  • Autor onogost.me
  • 28.10.2015. u 18:54

Društvo mladih ekologa Nikšić u okviru projekta „Eko park Blace-čistije, ljepše, korisnije“, koji je finansijski podržan od Pivare „Trebjesa“ na konkursu za NVO , trenutno realizuje javne časove u Eko parku Blace. 

Današnjoj akciji  pridružilo se 30  učesnika. Oni su se okupili na gradskom trgu odakle su pješačkom turom, vožnjom biciklom ili drugim prevozom pošli u Blace.  Za prisutne je organizovan programski sadržaj kroz edukativne časove koji su se sastojali iz ekološko obrazovne komponente i funkcionalnog treninga.

Tokom ekološko obrazovnog predavanja direktor DMEN-a, Miodrag Karadžić, je prisutne upoznao sa projektom. Takodje,  trener RK Trebjesa, Miloš Perović, je vodio funkcionalni trening čija je svrha da učesnike pripremi za dnevne zadatke i poslove.

Današnjoj akciji su se, osim predstavnika Društva mladih ekologa, pridružili i članovi RK Trebjesa, Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i građani. 

Sa ovom akcijom zvanično je otvoren Eko park Blace za posjetioce. Izgradnja parka je trajala 3 mjeseca.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnom dnevnom temperaturom do 13 stepeni.
Policijski službenici Sektora za finansijsko obavještajne poslove i Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, sprovode zajedničke pojačane kontrole neprijavljenog prenosa gotovog novca i drugih dragocjenosti preko zakonskog limita za prijavu, a prilikom prelazaka putnika preko državne granice Crne Gore.