EPCG podržala Fondaciju Budi human: Doniraće 40.000 eura tokom narednih godinu dana

Budi human
 • Autor onogost.me
 • 15.03.2023. u 10:09
Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) i Fondacija “Budi human” potpisali su ugovor o saradnji, kojim se predviđa da će EPCG tokom godinu dana donirati 40.000 eura Fondaciji “Budi human”.

Kako je tokom svečanosti potpisivanja ugovora istakao izvršni direktor EPCG, Nikola Rovačanin, posebno zadovoljstvo mu predstavlja činjenica da su novčana sredstva usmjerena upravo ovoj organizaciji, te je pozvao sve državne kompanije da se priključe i svoje poslovanje usmjere i ka ovom obliku društveno odgovornog poslovanja.

“Pozivam sve državne kompanije, da odluče da pomognu ovu ili neku drugu humanitarnu organizaciju, da bi upravo na taj način pokazali jedan visok stepen i nivo i solidarnosti i društvene odgovornosti. Elektroprivreda zaista pokazuje tu društvenu odgovornost, i prema zdravstvenom sistemu, a sada smo se opredijelili da krenemo korak naprijed i opredijelimo značajna finansijska sredstva od 40.000 eura, upravo za Fondaciju čiji je rad u prethodnim godinama prepoznat u crnogorskoj javnosti. Zahvaljujem se na saradnji, i mislim da je ovo tek prvi korak“, kazao je Rovčanin.

Direktor Fondacije „Budi human“ Goran Jovanović, zahvalio je EPCG što su prepoznali njihov humanitarni rad, te naglasio da je novčana pomoć od 40.000 eura najveća donacija koju su dobili u posljednjih šest godina.

Fondacija je, kako je objasnio, do sada pomogla u liječenju 85 mališana.

“Zahvaljujem se Elektroprivredi i njenom izvršnom direktoru što su prepoznali napore Fondacije. Ova novčana sredstva koja će Elektroprivreda u narednih godinu dana donirati, predstavljaju značajanu podršku, ali i putokaz ostalim kompanijama da se uključe i podrže društveno odgovorni rad”, zaključio je Jovanović.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.