Fakultet za sport dobija novu salu, evo kako će izgledati

fakultet_sporta_i_fizickog_vaspitanja_u_niksicu_maketa
UCG
  • Autor onogost.me
  • 10.04.2019. u 10:37

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore u Nikišiću dobiće novu sportsku salu, za čiju izradu glavnog projekta je Uprava javnih radova nedavno potpisala ugovor sa podgoričkom kompanijom „Ubi.pro“ kao najpovoljnijim ponuđačem na tenderu.

Sportska sala će biti sagrađena uz postojeću zgradu Fakulteta i činiće zaokruženu cjelinu ove visokoškolske ustanove.

“Projektantska firma iz Podgorice se ugovorom obavezala za kvalitetnu i blagovremenu izradu tehničke dokumentacije, uz poštovanje savremenih dostignuća tehnologije gradnje uz primjenu racionalnih i funkcionalnih tehničkih rješenja. Ukupna cijena izrade tehničke dokumentacije je 14.822,50 eura, a rok za izradu dokumentacije je dva mjeseca”, naveli su iz UCG.

Projektna dokumentacija će sadržati, između ostalog, predmjer i predračun radova za sve faze, grafičke priloge i 3D prikaz objekta.

Ova sala će, smatraju, obogatiti život studenata ovog Fakulteta, ali i sportski život grada Nikšića.

Kako su naveli iz Uprave javnih radova, objekat fiskulturne sale biće bruto površine oko 1.000 metara kvadratnih.

“Sadržaće igralište za košarku i odbojku, kao i montažne tribune kapaciteta blizu 100 mjesta, sa posebnim mjestima za osobe sa invaliditetom”, naveli su iz Uprave.

Uz fiskulutnu salu, kako su dodali, nalaziće se i prostorije sa pratećim sadržajima, kao što su svlačionice, prostor za rekvizite, tehničke prostorije…

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.