Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

(FOTO) Kajakaška regata na Pivskom jezeru

Park prirode “Piva”
  • Autor onogost.me
  • 08.07.2024. u 14:54
Na Pivskom jezeru juče je održana 3. kajakaška regata "Pivsko jezero 2024". Oko dvadeset učesnika iz Plužina i članovi sportskog društva "Kajak sport" iz Podgorice odvezli su turu koja je započela na gradskoj plaži u Plužinama, preko Gošinog mosta, do pećine Oteša. Nakon toga, učesnici su napravili pauzu za kupanje u Podvođu, a zatim su se vratili nazad u Plužine.

"U popodnevnim časovima su najmlađi (opet) imali priliku da sa instruktorom kajaka Srđom Vukovićem nauče najbitnije vještine i da provozaju kajak jezerom", kazali su organizatori događaja iz Parka prirode "Piva".

 

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.
    Ministar zdravlja Vojislav Šimun kazao je da očekuje da će od jeseni transplantacije biti rađene i u Kliničkom centru. Gostujući na TVCG kazao je da rade na smanjivanju listi čekanja, te da je u pripremi nova metodologija zakazivanja pregleda. Istakao je da je broj bolovanja preko 30 dana smanjen za 50 odsto, a ispod 30 dana za 20 odsto.