FOTO: Nikšićani uz „lavove“ u Zagrebu

11
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.01.2018. u 11:33

Žrijeb za grupnu fazu EP u rukometu spojio je tri ex Yu države što je, moglo bi se reći, prava navijačka poslastica koju su sinoć demonstrirali navijači Makedonije i Slovenije tokom okršaja te dvije selekcije. 

Veliki broj navijača iz tih zemalja došaoje da prati svoje reprezentativce, što se ne bi moglo reći i za navijače iz Crne Gore. Ipak, malu ali vatrenu podršku „lavovima“ pružaće zato desetorica Nikšićana koji su  autima otputovali za Zagreb da bodre izabranike Dragana Đukića.

Inače članovi navijačke grupe „Crnogorci jug“  priznaju nam da su malo razočarani slabom podrškom sa nivoa Crne Gore.

„Tu je, koliko smo  mogli primijetiti, svega stotinjak navijača. Na meču protiv Njemaca bili smo čak raštrkani po tribina. Bez obzira na to naši reprezentativci imaće malu, ali jaku podršku sa tribina“, poručuju oni. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - kojim je juče počelo obilježavanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, Centar za građansko obrazovanje poziva nadležne institucije da odlučno adresiraju sve oblike nasilja nad ženama i štite fizički i psihički integriteta žena.