FOTO: Počela zamjena rasvjete na bulevaru?

rasvjeta
Ivica Drašković
  • Autor onogost.me
  • 19.02.2016. u 22:20

Ivica Drašković, jedan od pokretača peticije za promjenu rasvjete na Bulevaru Vuka Mićunovića, portalu Onogošt poslao je večeras fotografiju na kojoj se vidi da je na nekoliko stubova zamijenjena stara rasvjeta. 

Da bi ukazao na razliku u kvalitetu on nam je poslao i fotografiju sa slabo osvijetljenim dijelom bulevara koji vodi u pravcu Rastoka.

Sve ovo dešava se nekoliko dana nakon što je pokrenuta peticija za promjenu rasvjete na bulevaru koji je jedna od najprometnijih gradskih saobraćajnica, a na kojoj su se nerijetko i dešavale saobraćajne nezgode u proteklom periodu.

Drašković kaže da je zamijenjeno 5 svjetiljki koje direktno obasjavaju pješački prelaz, nadomak skvera. Priznaje da je bio prijatno iznenađen jer nove svjetiljke  emituju jaku svjetlost, upravo onako kako bi trebalo i da bude osvijetljen bulevar.

„ Ako su nadležni shvatili ozbiljnost ove naše peticije, i ozbiljnost problema sa lošom rasvjetom, to je onda za svaku pohvalu. Ja se samo nadam da se na ovome neće završiti, a čini mi se da postoji volja da riješimo ovaj problem za dobrobit svih učesnika u saobraćaju“ , zaključio je Drašković. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.