Autor: onogost.me
Foto: Čitaoci portala Onogošt
08:46
10.1.2019.

FOTO i VIDEO: Prvi snijeg u 2019. u objektivu naših čitalaca

Sniježni pokrivač koji je juče ujutru osvanuo u našem gradu obradovao je mnoge čitaoce portala Onogošt, pa su nam poslali veliki broj fotografija koje su zabilježili.


Kreativnosti nije manjkalo kako našim čitaocima reporterima, tako i vlasnicima objekata koji su u obavezi da čiste snijeg sa prilaznih puteva i staza i posipaju odgovarajućim materijalom u slučaju poledice.

Tako su radnici France bili posebno domišljati, pa su, kako se vidi na fotografiji naše čitateljke, napravili svoju korpu-čistač.

Vrijedne i odgovorne bile su i Vojvode, koje su organizovale akciju čišćenja ispred Robne kuće Nikšićanka.

U zimskim radostima su, kako je i očekivano, posebno uživali najmlađi, pa nam je jedan naš čitalac poslao avanture na snijegu sa djecom.

 

 

Narednih dana, kako najavljuju iz Zavoda za hidometeorologiju i seizmologiju, nastaviće se hladno i oblačno vrijeme, uz mogućnost slabih padavina.

Do tada, uživajte u sniježnoj foto-galeriji.

 

 

 

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:18
  24.6.2019.

  Na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore ove godine upisaće se 315 brucoša, i to na devet studijskih programa: Sociologija, Filozofija, Istorija, Geografija, Pedagogija, Predškolsko vaspitanje, Psihologija, Obrazovanje učitelja i Obrazovanje učitelja na albanskom jeziku.

 • 12:20
  24.6.2019.

  Odlukom Vijeća Filozofskog fakulteta u Nikšiću 19. juna ove godine formiran je Centar za obuku nastavnika. 

 • 11:16
  24.6.2019.

  Stari zanati polako odumiru, ali dok je pojedinaca, kaže Nikšićanin Adnan Mehmedović, ima i nade da neće potpuno zamrijeti.

 • 10:26
  24.6.2019.

  Na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da je zbog izmijenjenog režim saobraćaja na pojedinim dionicama neophodno poštovanje saobraćajne signalizacije.