Gorio stan, jedna osoba lakše povrijeđena

Služba zaštite i spasavanja Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 24.07.2023. u 22:25
U požaru koji se nešto prije 21h dogodio u "profesorskoj" zgradi u Ulici IV crnogorske, pričinjena je manja materijalna šteta, a jedna osoba je lakše povrijeđena.

“Vatrogasno-spasilačka jedinica Nikšić je u 20.58 dobila dojavu da gori stan na sedmom spratu u Ulici IV crnogorska, profesorska zgrada. Na intervenciju su izašle dvije posade – devet vatrogasaca spasilaca i dvoje vozila”, kazao nam je Slavko Tadić, komandir Službe zaštite i spasavanja Nikšić.

Brzom intervencijom, požar koji je zahvatio kuhinju opožarenog stana, kako je kazao, ugašen je bez veće štete i spriječeno je dalje širenje.

“Naša sugradjanka B.R. (1950. god) je prlikom pokušaja gašenja požara zadobila opekotine na rukama i zbrinuta je sa ekipom Hitne pomoći”, dodao je Tadić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).