Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić: Ove sedmice u fokusu interaktivne igre i kreativnost

  • Autor onogost.me
  • 04.07.2022. u 12:53

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić, udruženja Roditelji, i ove sedmice su pripremili zanimljiv program za djecu. 

U četvrtak, 7. jula u 18h biće održana radionica pod nazivom “Žurka a ne žmurka”, namijenjena djeci uzrasta od 5 do 10 godina, a vodi je psihološkinja Jelena Lacman.

“Na radionici će se djeca zabaviti kroz niz interaktivnih igara, razvijati svoje socijalne vještine i sklapati prijateljstva. Uz to razmrdaće tijelo u igrama koje će zahtijevaju fizičku aktivnost”, navode iz udruženja Roditelji.

U petak, 8. jula u 18h uslijediće likovna radionica Vesela farma, koja je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 12 godina.

Radionicu vodi Snežana Vasiljević, akademska slikarka.

“Na ovoj likovnoj radionica djeca će se upoznati sa karton tehnikom. Farbaće životinjice izrezane od kartona, štampati na papiru i praviti farmu. Kroz ove aktivnosti djeca će razvijati kreativnost, maštu i motoričke sposobnosti”, dodaju.

Broj mjesta na radionicama je ograničen.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović” u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su niz značajnih aktivnosti koje treba da doprinesu daljem unapređenju zaštite dobrobiti životinja u našoj zemlji, saopšteno je iz tog resora.
Gordana Savić iz Nikšića nakon detaljnih pregleda hitno mora da nastavi liječenje u Turskoj zbog komplikacija svoje bolesti i zbog metastaza, za koje joj je potrebno 5.000 eura, saopšteno je iz NVO Happy life.