Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
11:53
19.6.2019.

Igračkoteka i Razvojni centar: Radionica “Vrijeme je za muziciranje”

Igračkoteka i Razvojni centar Udruženja "Roditelji" nastavljaju sa organizacijom besplatnih radionica za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.  


Večeras u 19h počinje muzička radionica pod nazivom “Vrijeme je za muziciranje”, koju realizuju u saradnji sa Muzičkom školicom "TonTon", za djecu uzrasta od tri do šest godina.

“Muzika je neizostavni dio života i svuda je oko nas. Ona je mnogo više od zvuka i čula sluha, protkana žicom razvoja kroz koje dijete prolazi. Podstiče druželjubivost, razvija kreativnost i socijalne vještina. Edukacija TonTon bazira se na jedinstvenom programu rada sa djecom predškolskog uzrasta kroz muzičke radionice. U toku radionice djeca će imati priliku da obrađuju pjesme po sluhu, sviranje na instrumentima Orfovog instrumentarijuma i da aktivno slušaju muziku i na taj način razvijaju svoju muzikalnost. Cilj ovih radionica jeste razvoj kognivnih sposobnosti, motoričkih, razvoj verbalne komunikacije i emocionalne vještine”, naveli su iz Udruženja “Roditelji”.

Radionicu će voditi muzički pedagog Jana Adzić. Broj mjesta je ograničen na 10.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “ Luka Simonović “, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493  ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:17
  16.11.2019.

  Autori najboljih eseja na konkursu “Uloga mladih u integracionim procesima Crne Gore – mogućnosti i izazovi“ prethodnih šest dana učestvovali su u studijskim posjetama institucijama u Sarajevu i Podgorici, a koje je organizovala NVO Alfa Centar.

 • 15:12
  16.11.2019.

  Zbog pojačanih dotoka nivo vode u akumulacionim jezerima u Nikšićkom Polju stalno raste, na svaka dva-tri sata u prosjeku se poveća po pet centimetara i prijeti da ugrozi naselja, saopštili su danas iz Elektroprivrede Crne Gore.

 • 13:23
  16.11.2019.

  Na osnovu Programa saradnje između Ministarstva za ljudske resurse i trgovinu Republike Mađarske i Ministarstva prosvjete Crne Gore, za akademsku 2020/2021. godinu, biće dodijeljeno 30 stipendija crnogorskim kandidatima.

 • 10:04
  16.11.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje obustavljen.