Ispunili novogodišnje želje 26 mališana

NVO “Izvor života”
 • Autor onogost.me
 • 29.12.2022. u 08:40
U sklopu akcije "Ispuni želju" na adresu NVO "Izvor života" stiglo je 26 pisama upućenih Deda Mrazu.

“Mališani su imali jako skromne želje pa su tako neki poželjeli nove cipele za sebe, braću i sestre, neki da imaju drva da im bude topla zima. Bilo je želja da dobiju laptop, televizor i telefon, a i onih tužnih da ne budu gladni – da im Deda Mraz donese puno hrane. Jedan sedmogodišnji dječak napisao nam je da je cijele godine bio dobar i da za sebe ne želi ništa već njegovoj sestri da poklonimo puno slatkiša kako bi imala tokom cijele godine za užinu kao i sva druga djeca iz njenog odjeljenja jer mama nije imala ove godine da joj kupi svaki dan. Maja je poželjela novu jelku i ukrase. Jedna djevojčica poželjela je da kad useli u novu kuću koju smo zahvaljujući prijateljima obezbjedili, Deda Mraz joj vrati malu sestricu koja je u hraniteljskoj porodici i da svi zajedno proslave Božić. Maleni Viktor poželio je dres, naša plavooka drugarica dobila je igračke koje je birala sa još dvoje drugara koji su imali istu želju, a jedna Jeca sa mamom će ove godine na more…”, navode iz NVO “Izvor života”.

I tako je, kako dodaju, 26 skromnih želja njihov Deda Mraz, zahvaljujući dugogodišnjim saradnicima i prijateljima te organizacije, uspješno ispunio.

“Nijedna želja nije ostala neostvarena, a osmjeh ovih mališana zauvjek će ostati urezan u nama. Neizmjernu zahvalnost dugujemo našim prijateljima koji su sa nama čitali pisma i ispunjali želje, zajedno smo plakali i zajedno se radovali jer smo uspjeli. Naša misija se nastavlja pa Božićni karavan počinje 4. januara i trajaće do Božića”, zaključuju oni.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.