Ivanova korita: Čas istorije u prirodi za učenike OŠ „Luka Simonović“

img_9571
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.10.2017. u 06:09

Učenici sedmog razreda OŠ „Luka Simonović“, u okviru projekta „Cetinje jedna priča“ u tordnevnoj su pojseti cetinjskoj opštini a boraviće na Ivanovim koritima do nedjelje 22. oktobra. 

Kako navodi pegaoškinja Ana Lalović učenici, sa razrednim starješinama Borisom Janjićem i Sandrom Đukanović sprovode čas istorije u prirodi.

„Ovo je jedna fenomenalna priča i poseban doživljaj za djecu i njihove nastavnike. Ono što ovom boravku na Ivanovim koritima, Cetinju i Lovćenu daje poseban pečat i čini ga jedinstvenim jeste nevjerovatno dobra, posvećena, profesionalna organizacija i realizacija detaljno osmišljenih aktivnosti .Osmijeh na licu naših zadovoljnih  učenika saznanjem da i oni imaju priliku da prožive iskustvo koje su imali njihovi drugari prethodnih godina pokazatelj je uspješnosti ovog projekta“, navodi Lalović.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - kojim je juče počelo obilježavanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, Centar za građansko obrazovanje poziva nadležne institucije da odlučno adresiraju sve oblike nasilja nad ženama i štite fizički i psihički integriteta žena.