Kovačević: Nikšić da bude naredni kandidat iz Crne Gore za Evropsku prijestonicu kulture

Facebook/Marko Kovačević
 • Autor onogost.me
 • 27.10.2023. u 22:05
U razgovoru sa brojnim intelektualcima koji su posjetili naš štand došli smo na ideju da Nikšić bude naredni kandidat iz Crne Gore za Evropsku prijestonicu kulture, kazao je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević nakon predstavljanja tog grada na Beogradskom sajmu knjiga.

“Opština Nikšić se predstavila na Beogradskom sajmu knjiga pod sloganom “Nikšić grad kulture”. Predstavili smo izdavaštvo i rad naših kulturnih institucija”, napisao je Kovačević u objavi na Facebook-u.

Neočekivano je, kaže on, veliko interesovanje posjetilaca sajma za Nikšić i zaista je, kaže, “bilo zadovoljstvo što smo mogli da se predstavimo”.

“U razgovoru sa brojnim intelektualcima koji su posjetili naš štand došli smo na ideju da Nikšić bude naredni kandidat iz Crne Gore za Evropsku prestonicu kulture”, naveo je u objavi.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Svi uslovi iz Sporazuma potpisanog sa predstavnicima opozicionih partija i vijećima manje brojnih naroda su ispunjeni, tako da proces može da počne 30. novembra i da svi u njemu učestvuju, kazao je Milojko Spajić.
  Ekološki pokret ,,Ozon” snažno podržava inicijativu Nemanje Vukovića, predsjednika SO Nikšić, za dobijanje statusa grada, čime bi se otvorile perspektive za održivi razvoj terirorijalno najveće opštine u Crnoj Gori, navode iz tog pokreta.