Kovačević uputio saučešće gradonačelniku Cetinja i porodicama stradalih

Opština Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 13.08.2022. u 12:37
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević uputio je saučešće gradonačelniku Prijestonice Cetinje Nikoli Đuraškoviću povodom tragičnog događaja koji se juče desio u tom gradu, gdje je stradalo i povrijeđeno više osoba.

„U ime opštine Nikšić i u svoje lično ime upućujem duboko saučešće Vama i svim građanima Cetinja, koji su u ovoj nezapamćenoj tragediji, izgubili svoje najmilije. Neizmjernu tugu i bol dijelimo sa Vama i Vašim građanima“, zaključio je predsjednik Kovačević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.
Gezim iz nikšićkog naselja Budo Tomović od 1995. godine bavi se sakupljanjem limenki i lima. Ovaj nimalo lak posao njemu je jedini izvor egzistencije od kojeg prehranjuje porodicu. Koliko je težak i u kakvim uslovima se radi zna samo Gezim i ostali Romi – sakupljači sekundarnih sirovina koji nekad provode po mjesec dana da zarade svega 50 eura.