Autor: onogost.me
Foto: Banka hrane
17:25
11.2.2019.

Majci iz Nikšića neophodna je pomoć

Mileni Bulatović iz Nikšića, majci jednoipogodišnjeg djeteta neophodna je pomoć.


Milena živi od pomoći komšija u nedovršenoj kući bez struje i vode, jer primanja nema. Iza sebe, kaže, već ima jedan brak.

"Bila sam žrtva nasilja. Iz tog braka imam dvoje djece koju rijetko gledam, jer nijesam u mogućnosti da odem 150 km do njih. Čovjek sa kojim imam ovo dijete ima šezdeset godina, bolesan je i nesposoban za rad. Nema ni on nikakvih primanja", kazala je Milena.

Beba je, od velike vlage, za godinu prebolovala tri upale pluća. Milena ima problem sa bubrezima i povišenim šećerom u krvi.

"Ne idem više kod ljekara, jer nemam novca za prevoz i ljekove. Moji su roditelji rastavljeni i nemaju primanja, ne mogu mi pomoći", dodaje Milena.

Ona moli za pomoć.

Iz Banke hrane kojoj se Milena obratila za pomoć napominju da je za kuću poteban materijal, namještaj, mašina za veš, posuđe, posteljina, ćebad, za bebu pelene, obuća br 24, odjeca i obuća za majku broj 42.

Kontakt majke možete dobiti na tel Banke hrane +382 69 495 680, imejl [email protected], ili na fejsbuk stranici u inboksu https://www.facebook.com/banka.hrane/?ref=h

Pomoć u novcu može se uplatiti na ž.r. Erste banke 540-32133974-24 na ime Milena Bulatović.

Iz Banke hrane dodaju da su informisali sve institucije i zamolili da pomognu Mileni.

 

Izvor: rtcg.me

Ostale vijesti iz kategorije