Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
16:01
14.2.2020.

Mališani iz vrtića “Kosovka djevojka“ posjetili OŠ "Luka Simonović“

Djeca trosatnog programa VJ "Kosovka djevojka" danas su zajedno sa svojim vaspitačima Stanom Medojević, Borisom Marušićem, Rajkom  Radulović i pedagoškinjom Nikolinom Gardašević posjetili OŠ "Luka Simonović". 


Njih su ugostili ucenici I1, I2 i I3 odjeljenja, kao i njihove učiteljice Milenija Rajković, Radmila Ćeha i Nataša Skakavac i vaspitačice Tanja Čolević i Veselinka Đurđevac, a ova posjeta je jedna od aktivnosti u realizaciji programa za prelazak djece iz vrtica u škole.

"Današnja aktivnost je bila pod sloganom "Dan za ljubav, darivanje i prijateljstvo". Na licima sve djece, školaraca i predškolaca, vidjelo se uzbuđenje i sa velikim intresovanjem su učestvovali u svim aktivnostima, plesu, recitovanju, pjevanju i likovnom stvaralaštvu. Djeca iz vrtića su pozdravila naše prvačiće pjesmama koje nose snažnu poruku o ljubavi, jednakosti i prijateljstvu, dok su prvačići njima poželjeli dobrodošlicu pjesmom i igrom. Prvi susret predškolaca sa školom i drugarima je prošao u pozitivnoj i radnoj atmosferi,
a razmijenili su i prigodne poklončice i mi im i ovim putem želimo sretan i uspješan polazak u prvi razred", kazali su iz ove škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:21
  19.9.2020.

  Podsjećajući se na 20. septembar 1991. kada je na svečanom zasijedanju na Žabljaku, Skupština Republike Crne Gore donijela odluku da zaštita životne sredine bude jedan od stubova u trasiranju puta budućeg razvoja, sa podjednakim i nespornim uvjerenjem nakon 29 godina ukazujemo da naš dalji pravac održivog razvoja nema alternativu, saopšteno je iz MORT-a povodom 29. godina od proglašenja Crne Gore za ekološku državu.

 • 15:11
  19.9.2020.

  Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, evidentirano je 56 požara u centralnom i primorskom dijelu Crne Gore, saopštili su iz Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

 • 14:27
  19.9.2020.

  Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove u kontinuitetu sprovoditi koordinirane inspekcijske kontrole striktnog poštovanja epidemioloških mjera, zaključeno je danas na sastanku Operativnog štaba Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) za inspekcijske poslove.

   

 • 12:41
  19.9.2020.

  Udruženim snagama volontera, nevladinih organizacija  i Ekološkog pokreta „Ozon“ danas je dio obale Krupačkog jezera očišćen od sitnog otpada.