Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
16:01
14.2.2020.

Mališani iz vrtića “Kosovka djevojka“ posjetili OŠ "Luka Simonović“

Djeca trosatnog programa VJ "Kosovka djevojka" danas su zajedno sa svojim vaspitačima Stanom Medojević, Borisom Marušićem, Rajkom  Radulović i pedagoškinjom Nikolinom Gardašević posjetili OŠ "Luka Simonović". 


Njih su ugostili ucenici I1, I2 i I3 odjeljenja, kao i njihove učiteljice Milenija Rajković, Radmila Ćeha i Nataša Skakavac i vaspitačice Tanja Čolević i Veselinka Đurđevac, a ova posjeta je jedna od aktivnosti u realizaciji programa za prelazak djece iz vrtica u škole.

"Današnja aktivnost je bila pod sloganom "Dan za ljubav, darivanje i prijateljstvo". Na licima sve djece, školaraca i predškolaca, vidjelo se uzbuđenje i sa velikim intresovanjem su učestvovali u svim aktivnostima, plesu, recitovanju, pjevanju i likovnom stvaralaštvu. Djeca iz vrtića su pozdravila naše prvačiće pjesmama koje nose snažnu poruku o ljubavi, jednakosti i prijateljstvu, dok su prvačići njima poželjeli dobrodošlicu pjesmom i igrom. Prvi susret predškolaca sa školom i drugarima je prošao u pozitivnoj i radnoj atmosferi,
a razmijenili su i prigodne poklončice i mi im i ovim putem želimo sretan i uspješan polazak u prvi razred", kazali su iz ove škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:58
  25.2.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 15:02
  25.2.2020.

  Kazivanjem besjeda, priča i stihova, danas je u Prvoj srednjoj stručnoj školi obilježen Dan maternjeg jezika.

 • 14:29
  25.2.2020.

  Generalna direktorica Direktorata za materijalne resurse Alma Ljuljanaj Jovićević potpisala je ugovor sa Radom Kapor iz Direkcije za imovinu opštine Nikšić, čime se zemljište površine 3.865 m2 ustupa Ministarstvu odbrane za potrebe izgradnje stambene zgrade. Riječ je o parceli na lokaciji Podtrebjesa, čija je vrijednost 193.250 eura. 

 • 13:15
  25.2.2020.

  U Igračkoteci i Razvojnom centru večeras u 18h uslijediće kreativna radionica pod nazivom „Svijet u bojama“, a namijenjena je djeci uzrasta od pet do osam godina.