Ministar Bošković ugostio Kristijana Radulovića

29345807_721191724935901_1393171861_n
Jelena Bošković
  • Autor onogost.me
  • 27.03.2018. u 12:30

Ministar odbrane Predrag Boškovic danas je u nikšićkoj kasarni „13. jul“ ugostio Kristijana Radulovića, desetogodišnjeg dječaka oboljelog od cerebralne paralize.

Kako su kazali iz NVO „Izvor života“ koja je bila organizator ovog susreta, Kristijan je imao veliku želju da upozna ministra i da na jedan dan barem bude vojnik.

„Kristijan je imao priliku da se upozna sa vojnim aktivnostima i zadacima jednog vojnika. Od ministra je dobio i zanimljive poklone. Srećan ističe da je još jedna njegova želja ispunjena“, naveli su iz pomenute NVO, zahvalivši se ministru i njegovim saradnicima na odzivu.

„Napominjemo da narednih dana Kristijana očekuje još iznenađenja zahvaljujući ljudima dobre volje, koji su se odazvali da, zajedno sa nama, obraduju Kristijana i ispune mu još nekolike zelje“, dodali su oni.

Za Kristijana je javnost čula u junu prošle godine kada su počele aktivnosti prikupljanja pomoći za njegovo liječenje na klinici „Live“ u Turskoj. Desetogodišnji dječak je nakon četiri mjeseca prošao liječenje, ali, nažalost, bez značajnih rezultata. Ipak, Kristijan i dalje vjeruje da će jednog dana moći da hoda i svakodnevno vrijedno trenira.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.