Mladić stradao na magistralnom putu Danilovgrad – Nikšić

nasa_ilustracija_-_koristiti_11_0
onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 15.05.2023. u 10:53
Dvadesetjednogodišnji mladić M.R. stradao je sinoć oko dva sata poslije ponoći na magistralnom putu Danilovgrad - Nikšić.

Uprava policije je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 46 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice smrtno stradala, četiri lica su zadobila teške tjelesne povrede, dok je 15 lica zadobilo lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 149 prekršajnih prijava, izdali 900 prekršajnih naloga, oduzeli devet pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

Saobraćajna policija je u danima vikenda lišili slobode 34 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega13 vozača u Podgorici.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Elektroprivreda Crne Gore je danas, nakon što su završene ugovorne obaveze po osnovu sporazuma o zajedničkoj izgradnji, predala opštini Nikšić na upotrebu park šumu Krupac. Sporazum o zajedničkoj realizaciji projekta izgradnje park šume Krupac podrazumijevao je rekonstrukciju zelenih površina sa izgradnjom rekreativnih sadržaja i igrališta.