Mladići koji su se vozili pješačkom zonom u Nikšiću kažnjeni sa 440 eura

Screenshot
 • Autor onogost.me
 • 19.08.2023. u 14:05
Dva mlada vozača kažnjena su nakon što su na društvenim mrežama objavili vožnju nikšićkim korzom. Radi se o osobama dvadesetih godina, a dobar ishod ovog saobraćajnog prekršaja je što tada u centralnoj pješačkoj zoni nije bilo ljudi. Nesavjesnim mladim građanima izdati su prekršajni nalozi.

Iz Uprave policije navode da su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić preduzmajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali i prekršajno procesuirali lica koja su se upravljajući vozilima kretala Trgom slobode u kasnim noćnim satima, gdje je zabranjen saobraćaj za vozila, a što su isti snimali i objavljivali na društvenim mrežama.

“Licu B. M. (20) izdat je prekršajni nalog u ukupnom iznosu od 360 eura zbog prekršaja iz člana 319 stav 5 tačka 17 i člana 323 stav 1 tacčka 26 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, dok je licu J. M. (25) izdat prekršajni nalog zbog prekršaja iz člana 322 stav 1 tačka 6 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, za koji je predviđena novčana kazna u iznosu od 80 evra. Policijski službenici će preduzimati aktivnosti u cilju suzbijanja prekršaja nesavjesnog upravljanja vozilima površinama koje su namijenjene za pješake”, navode iz Uprave policije.

Izvor: Dan

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Zasto nema za ovoga sto je u subotu divljao sa autom kroz krcat centar,mogao je nekog dobro povrijediti.i njega kaznite 400 eura,i vratite mu auto,da opet jurca,ne daj boze da zgazi nekog

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.