Najboljim studentima uručene nagrade: Podsticaj za dalji rad i još bolje rezultate

70885099_2515420182078404_3523656706544369664_n
onogost.me
  • Autor Marija Vujovic
  • 18.09.2019. u 12:39

Vjerujem da je svakome od nas čast dobiti nagradu svog grada, pogotovo na datum koji predstavlja prekretenicu u njegovoj istoriji. Ovo priznanje je nagrada rezultata, truda, marljivog rada i dokaz da se znanje uvijek isplati. Drago nam je što smo baš mi izabrani i trudićemo se da u budućnosti doprinosimo razvoju kvaliteta grada. Gdje god bili, Nikšić će uvijek biti naš dom, kazala je ispred nagrađenih studenata Bojana Zindović prilikom današnjeg uručenja Studentskih nagrada opštine za 2019. godinu.

Pored ove diplomirane studentkinje Metalurško-tehnološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program Hemijska tehnologija, sa srednjom ocjenom položenih ispita “A” (9.83), ovo priznanje je otišlo u ruke još petoro studenata.

Kao veliki podsticaj za dalji rad i postizanje još boljih rezultata, nagrade su još dobili Nevena Mušikić,  diplomirana studentkinja Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, studijski program – Biomedicinsko inženjerstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita “A” (9.98), Petar Knežević, diplomirani student Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, studijski program – Mehatronika sa srednjom ocjenom položenih ispita “A” (9.98), Danilo Šljukić, diplomirani student Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program – Menadžment, sa srednjom ocjenom položenih ispita “A” (9.92), Vasilije Bojović, diplomirani student Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program Građevinarstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita “A” (9.75) i Jelena Lalić, diplomirana studentkinja Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, studijski program – Računarstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita “A” (9.70).

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).