Nakon pregleda policije nastava će biti nastavljena

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 08.06.2023. u 12:05
U svim osnovnim i srednjim školama u kojima postoje dojave o bombama, specijalizovane policijske ekipe će izvršiti pregled i nakon toga, ukoliko budu postojali uslovi, škole će nastaviti sa nesmetanim radom, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete. To kako su kazali podrazumijeva nastavu i zakazanu eksternu provjeru znanja učenika na kraju trećeg ciklusa osnovne škole iz matematike.

Povodom mejlova prijeteće sadržine koje je danas primio određeni broj osnovnih i srednjih škola u Crnoj Gori, Iz Ministarstva prosvjete su saopštili da je ministar Miomir Vojinović razgovarao sa rukovodstvom Uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, kako bi se preduzele odgovarajuće mjere i radnje.

“U svim osnovnim i srednjim školama u kojima postoje dojave o postavljenim bombama, specijalizovane policijske ekipe će izvršiti pregled i nakon toga, ukoliko budu postojali uslovi, škole će nastaviti sa nesmetanim radom. To podrazumijeva i nastavu i zakazanu eksternu provjeru znanja učenika na kraju trećeg ciklusa osnovne škole iz nastavnog predmeta Matematika”, navodi se u saopštenju ministarstva.

Vjeruju da su i ovog puta u pitanju lažne dojave.

“Pripadnici policije će izvršiti pregled škola a Ministarstvo prosvjete će postupiti u skladu sa preporukama Uprave policije i MUP-a”, zaključili su iz Ministarstva prosvjete.

Podsjećamo, u preko 10 škola u Nikšiću jutros je stigla dojava o postavljenim bombama, nakon čega je nastava prekinuta. Dojave o bombama, pored Nikšića, bile su i u više crnogosrkih škola, kao i zgradi Skupštine Crne Gore.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.