Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićanin osumnjičen za ubistvo u pokušaju

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 20.01.2024. u 13:43
Nikšićka policija uhapsila je pedesetsedmogodišnjeg B. O. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je nakon verbalne rasprave u ugostiteljskom objektu u Župi ranio jednu osobu oštrim predmetom u predjelu vrata.

“Nikšićka policija je juče u poslijepodnevnim časovima telefonskim putem obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći Nikšić da je njihova ekipa upućena u mjesto Miolje Polje na ukazivanje ljekarske pomoći licu koje je zadobilo povrede u predjelu vrata, nanijete oštrim predmetom. Na lice mjesta upućena je patrola policije gdje je zatečeno povrijeđeno lice koje je od strane HMP Nikšić prevezeno u Medicinski centar Nikšić", navedeno je iz Uprave policije.

Sa dogđajem je, kako su kazali,  upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu aktivnosti u cilju rasvjetljavanja događaja.

"Preduzimajući pomenute mjere i radnje, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u pomenutom mjestu zatečeno je lice B.O. (57) iz Nikšića. Policija je nakon sprovedenih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da je B.O. nanio gore pomenute povrede oštećenom licu, nakon kraće verbalne rasprave u pomenutom ugostiteljskom objektu", kaže se u saopštenju policije.

B.O. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i on će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Registrovan je jači zemljotres, sa epicentrom 22 kilometra jugozapadno od Medove (Albanija), saopšteno je Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.