Nikšićka bolnica dobila aparat vrijedan 18.000 eura

d1
  • Autor onogost.me
  • 29.12.2015. u 13:00

Šta znači društveno odgovorno poslovanje pokazala je danas firma “Osmi red“ koja je nikšićkoj Opštoj bolnici donirala savremeni aparat za potrebe operacionog bloka.

Radi se najnovijoj generaciji eletrohirurških platformi „Altrus“, sa instrumentima za otvorenu i zatvorenu hirurgiju, vrijednosti od 18 hiljada eura.

Direktor bolnice, dr Ilija Ašanin, zahvalio se na poklonu i istakao da donaciju u bolnici  doživljavaju kao jedan vid priznanja za ono što menadžment te ustanove radi svih ovih godina na poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga.

„ Aparat će pomoći da pružimo još bolji kvalitet usluga pacijentima, sa savremenijom opromemom od one koju smo imali“, kazao je Ašanin. .

Milijana Vukmirović, menadžer prodaje u firmi „Osmi red“, istakla je da se njihova kompanija bavi medicinskom opremom i pruženjem servisa na tržištu Crne Gore već 20 godina.

„Dugogodišnji smo partner sa nikšićkom bolnicom i uvijek se trudimo da kada postoje novi proizvodi najnovije generacije da doprinesemo što kvalitetnijem pružanju usluga. ‘Altrus’, aparat koji služi otvorenoj i zatvorenoj hirurgiji, od skoro je na tržištu“, kazala je Vukmirović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.