Novi protest “Ima nas” u ponedjeljak

Ima nas
 • Autor onogost.me
 • 25.11.2022. u 19:48
Pokret "Ima nas" najavio je novi protest u ponedjeljak 28. novembra ispred Skupštine Crne Gore sa početkom u 18 časova.

U saopštenju su poručili da je za dobrobit Crne Gore, njenih građanki i građana, deblokade rada institucija, prosperiteta i sustizanja evropskog standarda života u Crnoj Gori, potrebno što prije izaći na izbore, “povući sramne izmjene Zakona o predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni ustavni puč i deblokada Ustavnog suda”.

“Veliki broj građanki i građana koji je sa nama iz protesta u protest predstavljaju potvrdu ispravnosti naše borbe i želje za pravim promjenama u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da su Crnoj Gori potrebni hitni vanredni parlamentarni izbori, da dobije državno odgovornu Vladu koja će štiti nacionalne interese i raditi u korist građana ove države.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.