Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:18
7.12.2019.

NTC i Aroma marketi donirali Narodnoj kuhinji 12.500 eura u hrani

Donacijom u hrani, vrijednom oko 12.500 eura, listi dosadašnjih kompanija koje podržavaju Narodnu kuhinju u Nikšiću pridružili su se NTC i Aroma marketi.


Prema riječima Konstantine Maraš iz NVO “Izvor života” koja je pokrenula priču o Narodnoj kuhinji, NTC je za ovu donaciju izdvojio oko 10.000 eura, dok je Aroma donirala oko 2.500.

“Ova donacija je veoma značajna za rad Narodne kuhinje i naše korisnike. Naša zamisao od samog početka jeste da se donira isključivo hrana za naše potrebe. Veliki je broj kompanija koje nas podržavaju iz dana u dan i veoma smo zahvalni na tome”, navela je ona.

Za kraj je zahvalila svima koji ih podržavaju na bilo koji način, a posebno kompanijma koje su svakodnevno uz korisnike Narodne kuhinje i zbog kojih traju.

Priznanje za NVO Izvor života

Nagradu za volonterizam, koju dodjeljuje Asocijacija za demokratski prosperitet Zid u saradnji sa Fondacijom “Petrović Njegoš” ove godine je, između ostalih, dobila i NVO Izvor života iz Nikšića.

Ovoj NVO pripalo je priznanje zbog pokretanja Narodne kuhinje, humanitarnih akcija i pružene pomoći stradalima nakon zemljotresa u Albaniji.

Nagrade su uručene na svečanosti u Hotelu “Hilton” u Podgorici. 

Ostale vijesti iz kategorije