Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:18
7.12.2019.

NTC i Aroma marketi donirali Narodnoj kuhinji 12.500 eura u hrani

Donacijom u hrani, vrijednom oko 12.500 eura, listi dosadašnjih kompanija koje podržavaju Narodnu kuhinju u Nikšiću pridružili su se NTC i Aroma marketi.


Prema riječima Konstantine Maraš iz NVO “Izvor života” koja je pokrenula priču o Narodnoj kuhinji, NTC je za ovu donaciju izdvojio oko 10.000 eura, dok je Aroma donirala oko 2.500.

“Ova donacija je veoma značajna za rad Narodne kuhinje i naše korisnike. Naša zamisao od samog početka jeste da se donira isključivo hrana za naše potrebe. Veliki je broj kompanija koje nas podržavaju iz dana u dan i veoma smo zahvalni na tome”, navela je ona.

Za kraj je zahvalila svima koji ih podržavaju na bilo koji način, a posebno kompanijma koje su svakodnevno uz korisnike Narodne kuhinje i zbog kojih traju.

Priznanje za NVO Izvor života

Nagradu za volonterizam, koju dodjeljuje Asocijacija za demokratski prosperitet Zid u saradnji sa Fondacijom “Petrović Njegoš” ove godine je, između ostalih, dobila i NVO Izvor života iz Nikšića.

Ovoj NVO pripalo je priznanje zbog pokretanja Narodne kuhinje, humanitarnih akcija i pružene pomoći stradalima nakon zemljotresa u Albaniji.

Nagrade su uručene na svečanosti u Hotelu “Hilton” u Podgorici. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:08
  18.1.2020.

  Vlada Republike Slovačke dodjeljuje kandidatima iz Crne Gore stipendije, na osnovu bilateralnog sporazuma potpisanog između Ministarstva obrazovanja, nauke, istraživanja i sporta Republike Slovačke i Ministarstva prosvjete Crne Gore.

 • 15:05
  18.1.2020.

  Visoki predstavnici vlada oko 80 zemalja svijeta, za oblast poljoprivrede i ruralnog razvoja, danas su u Berlinu razmatrali kako trgovina hranom i uslugama u poljoprivredi može doprinijeti postizanju sigurnosti hrane za rastuću svjetsku populaciju, poboljšanju kvaliteta ishrane i zdravlja ljudi, povećanju prihoda poljoprivrednika i podsticanju održivijeg sistema ishrane u cilju očuvanja planete.

 • 12:32
  18.1.2020.

  Univerzitet Crne Gore će raspisati novi oglas za dodjelu novčanih sredstava - kredita za rješavanje stambenih potreba zaposlenih, nakon što je juče Stambena komisija donijela Odluku o poništenju prethodno datog oglasa, objavljenog 30. decembra 2019. godine, uz ovlašćenje Upravnog odbora.

 • 11:24
  18.1.2020.

  Nakon organizovanih radnji na devastaciji energetskih objekata u Beranama i privođenja pravdi počinilaca tih djela, posljednjih dana se sličan scenario ponavlja na području Cetinja i Nikšića, saopštili su iz CEDIS-a.