“Onogošt – grad i ljudi”

Poster/TO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 17.03.2023. u 16:35
Turistička organizacija (TO) Nikšić, u saradnji sa hotelom Onogošt, u ponedjeljak, 20. marta, organizuje konceptualnu izložbu fotografija pod nazivom “Onogošt – grad i ljudi”.

Izložba će biti realizovana u Mliječnom restoranu hotela “Onogošt”, a sastojaće se iz dva dijela.

“Prvi dio podrazumijeva promociju prije svega fotografa i fotografije kao segmenata umjetnosti u ekspanziji, ali i društva u cjelini. Na petomjesečnom nivou, pet fotografa imaće priliku da samostalno izlaže svoje radove, počevši od 20. marta, zaključno sa 24. julom 2023. godine”, kazali su iz lokalne TO.

Drugi dio izložbe, kako su kazali, odnosiće se na izložbu umjetničkih fotografija, kao nastavak koncepta “Onogošt – grad i ljudi” u trajanju od tri mjeseca.

“Turistička organizacija Nikšić ima za cilj promociju i umrežavanje različitih faktora društva koji podrazumijevaju popularizaciju grada, a samim tim doprinose daljem izlasku Nikšića na turističko tržište”, istakli su iz lokalne TO.

Otvaranje  izložbe 20. marta planirano je u 20 h.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.