Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:02
10.6.2021.

Opština Nikšić organizuje događaj "Kafa sa predsjednikom"

Opština Nikšić organizuje događaj "Kafa sa predsjednikom", koji će se održati u petak 11. juna 2021. godine u prostorijama IPC Tehnopolis sa početkom u 11 časova.


Ovaj događaj jedna je od aktivnosti u okviru realizacije Projekta "VALID", koji se finansira iz fonda Evropa za građane, a Opština Nikšić je jedan od partnera.

Na događaju,koji je interaktivnog tipa, učestvovaće predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković.

Lokalni događaj „Kafa sa Predsjednikom“ realizuje se kao jedna od aktivnosti u okviru projekta VALID koji se finasira iz fonda Evropa za građane, a jedan od partnera je i Opština Nikšić.

Cilj ovog događaja je podsticanje građana da aktivnije učestvuju u kreiranju lokalne politike kroz afirmaciju kulture dijaloga i identifikovanje aktivnosti lokalnih politika za budući razvoj. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:56
  25.6.2021.

  Vlada Crne Gore, kako je i obećao u predizbornoj kampanji, pomoći obnovu Sabornog Hrama Svetog Vasilija Ostroškog i platoa ispred hrama, kazao je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić prilikom posjete episkopskoj rezidenciji u Nikšiću novoizabranog episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija.

 • 07:59
  25.6.2021.

  Vlada je donijela odluku o broju studenata za upis u prvu godinu osnovnih studija na Univerzitetu Crne Gore za studijsku 2021/2022. godinu koji se finansiraju iz Budžeta Crne Gore i data  saglasnost na Konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija za narednu studijsku godinu kojim je predviđen upis 3.331 studenta, odnosno 232 studenta manje u odnosu na prethodnu godinu kada je predložen upis 3.563 studenta.

 • 20:34
  24.6.2021.

  Možda ti djeluje kao mali doprinos, ali udruženom akcijom, kroz kampanju „Amo da čistimo“ pokazaćemo da je čista priroda uvijek u modi i u srcu svih onih koji, kao i Nikšićko Pivo, znaju šta su neprolazne vrijednosti. 

 • 18:47
  24.6.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.