Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Opština podijelila više od 300 novogodišnjih paketića za osnovce

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 29.12.2023. u 11:29
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević odobrio je više od 300 novogodišnjih paketića za osnovce sa teritorije opštine, koje su uručili opštinski funkcioneri.

Za učenike RE populacije uručeni su paketići i to u školama: „Mileva Lajović Lalatović“, „Milija Nikčević“, „Olga Golović“, „Braća Labudović“, „Braća Ribar“, „Radoje Čizmović“, „Jagoš Kontić“ i „Luka Simonović“, a za osnovce sa seoskog područja u Vilusima, Vraćenovićima, Petrovićima, Goliji i Grahovu.

"Na ovaj način Opština Nikšić želi da na simboličan način djeci uljepša ove pretpraznične dane. Kao društveno odgovorna lokalna uprava, posvećena unapređenju vaspitno-obrazovnog procesa i poboljšanju položaja djece u društvu, Opština Nikšić nastaviće ovu plemenitu tradiciju, prepoznajući u svojoj najmlađoj populaciji – najveći potencijal", navode iz lokalne uprave.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Nakon gotovo četiri godine flota Avio-helikopterske jedinice MUP-a je operativna za pružanje podrške svim resorima, a tokom ljeta posebno u oblasti bezbjednosti saobraćaja i zaštite i spasavanja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.