OŠ „Luka Simonović“: Obilježen Svjetski dan voda

ratka
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.03.2018. u 14:27

Časom integrisane nastave koji su osmislile nastavnica istorije i geografije Mirjana Vujović, nastavnica hemije Ratka Vulanović i nastavnica crnogorskog jezika Snežana Nikolić, u OŠ „Luka Simonović“ obilježen je Svjetski dan voda.

Učenici VIII-4 odjleljenja imali su priliku da sa nastavnicama razgovaraju o zanimljivostima i značaju očuvanja voda.

„Učenici su aktivno učestvovali u diskusiji i pokazali da su svjesni činjenice koliko je voda značajna za sve i koliko je bitno da vode računa da je racionalno koriste i da je ne zagađuju. Na času je bila zastupljena i vršnjačka edukacija, pa su učenice IX razreda Mina Damjanović i Ranka Pejanović i poezijom ukazale mlađim učenicima da je voda bila inspiracija mnogim pjesnicima“, naveli su iz te škole.

Času su prisustvovale i pedagoškinje Ana Lalović i Dragana Đurović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.