Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pavićević: Osjećam se nebezbjedno, posjetio me samo jedan inspektor

screenshot/onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 06.12.2023. u 08:21
Aktivista Boško Paviević koji je pretučen kada je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću, za Potal RTCG kaže da se osjeća nebezbjedno i da na drušvenim mrežama dobija prijetnje.

On je operisan zbog teških povreda koje su mu, kako se sumnja, nanijeli sugrađani M. i M. Stanišić.

Pavićević nam je kazao da sa policijom nije imao kontakt osim kada je prijavio napad, te da ga je posjetio jedan inspektor dok je još bio u šoku.

“Ja dobijam prijetnje na društvenim mrežama kao i moja prijateljica Ivana Čogurić. Naravno da se osjećam ugroženo poslije svega, jer nije da živimo u sređenom društvu. Nadam se da će reagovati Ambasade SAD i EU”, kazao je on.

On kaže da se nakon operacije osjeća dobro.

“Slomljene su mi gornja i donja vilica i moram da nosim šarafe, šine i žice u vilici do šest nedelja”, kaže on .
Kaže da mu je otet telefon kojim je snimao bahato i nasilničko ponašanje.

“Meni je tada otet telefon i neka gospođa ga je našla i vratila sjutradan kojoj porodici”, kaže on.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, prije dva dana je uhapšen M. S. (19). Njemu je Osnovni sud u Nikšiću juče odredio zadržavanje.

Juče je na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, uhapšen M. S. (18), koji se sumnjiči da je bio među napadačima.

 

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crna Gora je ispunila standarde Istanbulske konvencije kada je riječ o smještajnim kapacitetima u skloništima za žrtve porodičnog nasilja, piše u dokumentu „Prijedlog I Priloga Izvještaju Evropske komisije o Crnoj Gori 2024“, koji se odnosi na period od 15. aprila 2023. do 1. aprila 2024.
  Elektroprivreda Crne Gore i Opština Nikšić će u četvrtak, 27. juna, sa početkom u 19 časova, na platou ispred Doma revolucije, otvoriti izložbu i organizovati uručenje nagrada za pet nagrađenih radova koji su učestvovali na konkursu za idejno arhitektonsko rješenje stambeno- poslovnog kompleksa “Sunčani grad”.