Otvoren Novogodišnji i Božićni bazar na Trgu slobode

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 21.12.2022. u 13:44
Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević, otvarajući Novogodišnji i Božićni bazar na Trgu slobode, poručio je da u ovom duhu raspoloženja, radosti i sreće nastavimo i u narednoj godini, te da će drvene kućice pored divnih ukrasa, uljepšati naš grad u susret predstojećim praznicima.

„Opština Nikšić je i ove godine uputila Javni poziv svim zainteresovanim subjektima da svojim proizvodima upotpune novogodišnju i božićnu ponudu na Trgu slobode do 20. januara sledeće godine. Na taj Javni poziv je pristiglo dosta prijava a naša komisija je odabrala 12 izlagača. Komisija za dodjelu kućica se prilikom odabira izlagača vodila kreativnošću, kvalitetom proizvoda i inovativnošću. Vidimo danas izuzetno lijep i prijatan ambijent u samom jezgru našeg grada. Bogata ponuda izlagača u kojoj ćemo, siguran sam, svi pronaći nešto za sebe ili svoje najbliže“, poručio je Kovačević.

„Lokalna uprava će uvijek biti tu za svoje građane, da osim ovih sadržaja radi i na sveukupnom poboljšanju životnog standarda“, zaključio je Kovačević.

Priređen je i bogat kulturno-zabavni program.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Crnoj Gori jutros je najviše snijega na Žabljaku 80 centimetara, objavljeno je na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
  U nižim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, dok su mjestimično mokri u centralnim i sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).