Policija će snimati okupljanje ispred zgrade Skupštine

Ima nas
 • Autor onogost.me
 • 27.11.2022. u 16:39
Iz Uprave policije saopštili su da će u ponedjeljak snimati javno okupljanje koje na platou ispred zgrade Skupštine Crne Gore organizuje "Forum slobodnih građana Luča" a koje počinje u 17 sati.

“Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima obavještavamo vas da će službenici Uprave policije vršiti snimanje javnog okupljanja u organizaciji “Forum slobodnih građana Luča” koje će se održati u ponedeljak 28. novembra 2022. godine sa početkom u 17.00 časova u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na platou ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Napominju sa je za završni dio okupljanja predviđena protestna šetnja koja će se odvijati Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, od platoa ispred Skupštine Crne Gore do spomenika Svetom Petru Cetinjskom, gdje će se javno okupljanje i završiti.

“Policija će vršiti snimanje javnog okupljanja na platou ispred Skupštine Crne Gore i javnog okupljanja u pokretu. Snimanje će se vršiti navedenog datuma u vremenu od 16.00 do 22.00 časova, a snimanje po potrebi može biti i produženo”, saopšteno je iz Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Crnoj Gori jutros je najviše snijega na Žabljaku 80 centimetara, objavljeno je na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
  U nižim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, dok su mjestimično mokri u centralnim i sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Na Vučju je visina sniježnog prekrivača oko metar. Što se tiče samih skijališta, biće otvorena tokom vikenda, danas i sjutra, i velika staza i mala staza, kazala je portalu Onogošt direktorica Turističkog kompleksa Vučje Anđa Vukčević Zorić.