Policija će u petak, subotu i nedjelju snimati protest zbog popisa, potpuna obustava saobraćaja u Bogetićima

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 11.10.2023. u 11:40
Shodno odredbama Zakona o unutrašnjim poslovima, policijski službenici će snimati javno okupljanje u organizaciji Crnogorske konzervativne partije radi izražavanja protesta i nezadovoljstva povodom najavljenog popisa stanovništa.

Javno okupljanje će održati 13, 14. i 15. oktobra na magistralnom putu Nikšić – Podgorica, u mjestu Bogetići u vremenskim periodima (pomenutih dana) od 15 do 18 časova.

“Snimanje će se vršiti 13., 14. i 15. oktobra u vremenskom periodu od 14:00 časova do završetka okupljanja”, saopšteno je iz policije.

Kako su dodali, s obzirom da će se javno okupljanje održavati na magistralnom putu Nikšić – Podgorica u mjestu Bogetići, saobraćaj će biti potpuno obustavljen na ovoj dionici puta za sva motorna vozila, dok će se putnička motorna vozila, kombi vozila i teretna motorna vozila do 7,5 tona preusmjeravati lokalnim putem Nikšić – Carev Most – Bogetići – Glava Zete Danilovgrad.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Твртко

   Policija ne treba da snima,nego da zabranjuje sve blokade puteva,bilo od koga da dolaze i bilo ko da ih organizuje!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Svi uslovi iz Sporazuma potpisanog sa predstavnicima opozicionih partija i vijećima manje brojnih naroda su ispunjeni, tako da proces može da počne 30. novembra i da svi u njemu učestvuju, kazao je Milojko Spajić.
  Ekološki pokret ,,Ozon” snažno podržava inicijativu Nemanje Vukovića, predsjednika SO Nikšić, za dobijanje statusa grada, čime bi se otvorile perspektive za održivi razvoj terirorijalno najveće opštine u Crnoj Gori, navode iz tog pokreta.