Pomoć roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za školu: Zajedno možemo više

Fondacija Čini dobro
  • Autor onogost.me
  • 18.08.2022. u 14:45
Podijelimo, jer zajedno možemo više - zajednička je humanitarna akcija Fondacije "Čini dobro" i "Udruženja Roditelji", tokom koje se pomaže roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za predstojeću školsku godinu.

Ovogodišnja akcija je 12. po redu, a realizovaće se do 31. avgusta, navode iz Fondacija “Čini dobro”.

“Pomoć je prevashodno namijenjena djeci koja su uključena u programe Podrške pri učenju i Učionici družionici, u okviru kojih se djeci tokom školske godine pruža podrška u obrazovanju, socijalnoj integraciji i razvoju, na teritoriji Podgorice i Nikšića. Osim toga, na evidenciji udruženja se nalazi preko 500 ranjivih porodica iz više gradova, koji žive na rubu egzistencije, pa im je ovaj vid podrške neophodan”, navodi ova fodnacija u objavi na Instagramu.

Pozvali su sve da se priključe kampanji i da doniraju sredstva putem online platforme, a sve informacije su dostupne na OVOM LINKU.

“Takođe, školski pribor i opremu možete dostaviti direktno u prostorije Igračkoteke i razvojnog centra u Podgorici ili Nikšiću. Više informacija o akciji možete dobiti na stranicama @udruzenje.roditelji i @ucionicadruzionica, te putem telefona 020 221 000. Pridružite nam se u misiji da zajedno činimo dobro”, zaključuje se u objavi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.
Gezim iz nikšićkog naselja Budo Tomović od 1995. godine bavi se sakupljanjem limenki i lima. Ovaj nimalo lak posao njemu je jedini izvor egzistencije od kojeg prehranjuje porodicu. Koliko je težak i u kakvim uslovima se radi zna samo Gezim i ostali Romi – sakupljači sekundarnih sirovina koji nekad provode po mjesec dana da zarade svega 50 eura.