Povoljni uslovi za saobraćaj

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 30.04.2023. u 09:27
U Crnoj Gori danas su povoljni vremenski uslovi za sabraćaj, saopšteno je iz Auto moto saveza koji je upozorio na moguće sitnije odrone.

Navodi se da je na dionicama gdje se izvode radovi režim saobraćaja izmijenjen.

“Vozačima savjetujemo da imaju strpljenja u vožnji i poštuju pravila saobraćaja”, kaže se u saopštenju.

Danas će, zbog održavanja triatlona, saobraćaj biti obustavljen na magistralnim putevima – dionicama Virpazar (Vranjina) – Golubovci (Mojanovići) od 14 sati i 30 minuta do 17 sati i Golubovci (Mojanovići) – Podgorica (kružni tok kod Vodovoda) od 15 do 20 sati.

Iz AMS-a preporučuju, za vrijeme trajanja obustava saobfraćaja, korišćenje alternativnih puteva.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen od devet do 15 sati.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin, zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Draćenovac, u mjestu Rožaje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguće su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-6 Pljevlja-Đurđevića Tara, u lokalitetu most na Tari, zbog snimanja filma saobraćaj će biti obustavljen ne duže od 15 minuta od pet sati i 30 minut do 19 sati i 30 minuta.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica, u mjestu Donja Lastva, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustavljen od deset do 14 sati.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Grupa maturanata okupila se ispred Ispitnog centra i Ministarstva prosvjete da iskažu nezadovoljstvo time što su pali na ispitu iz maternjeg jezika u sklopu eksterne provjere znanja.