Poziv klubovima da se prijave za dodjelu termina u Sportskom centru

sportski_centar
Montenet, Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.08.2016. u 06:23

Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje raspisao je Javni poziv za dodjelu termina sportskim organizacijama sa teritorije opštine Nikšić.

”Pozivaju se sportske organizacije, registrovane u skaldu sa Zakonom o sportu da dostave zahtjeve za dodjelu termina radi održavanja trenažnog procesa. Javni poziv za dodjelu termina sportskim organizacijama otvoren je do 6. septembra. Zahtjeve treba dostavljati na adresu Opština Nikšić – Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, sa naznakom „Dodjela termina za sportske organizacije“, navodi se u pozivu.

Takođe, uz zahtjev treba dostaviti rješenje o registraciji i rezultate u prethodnoj takmičarskoj sezoni.

Kako za portal Onogošt kaže Sekretar sekretarijata za kulturu,sport,mlade i socijalno staranje, Milan Korać, nakon završenog javnog poziva biće organizovana javna raspodjela termina, na kojoj će uz prisustvo svih prijavljenih organizacija biti izvršena raspodjela termina na transparentan i zakonit način.

„Izuzetno je veliko interesovanje brojnih sportskih organizacija iz različitih sportskih disciplina. Budžetom Opštine Nikšić planirano je za ovu namjenu 235.000 eura, što potvrđuje da Opština Nikšić sa ovim opredjeljenim sredstvima prednjači u odnosu na sve ostale gradove u Crnoj Gori kada je u pitanju broj sportskih organizacija i broj  plaćenih termina od strane lokalne uprave za rentu sportskih objekata“, ističe Korać i dodaje da će klubovi – korisnici termina koristiti sadržaje u Sportskom centru od 15. septembra do 1. juna iduće godine.

Prema pravilniku, bliži kriterijumi za dodjelu termina su da li je dati sport olimpijski, zatim se u obzir uzimaju tradicija i trofejnost kluba, masovnost, ravnopravno učešće muškaraca i žena i ostvareni rezultati u prethodnom periodu.

Bliže informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti u Sekretarijatu za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje (zgrada JKP, ul. Dragice Pravice), Sektor za sport, ili na br. telefona 040/243-951.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) uhapšeno je još nekoliko službenika Uprave prihoda i carina (UPC), zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta koje je trebalo da budu uništene, saopšteno je iz Tužilaštva.
Prije pola godine uprava nikšićkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ podnijela je krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora te firme Velizara Vojinovića, a ovih dana zatražiće od Vrhovnog državnog tužilaštva odgovor da li je formiran predmet po prijavi i ukoliko jeste u kojoj je fazi.