Predali na korišćenje natkriveni parking za bicikle

ALFA Centar
 • Autor onogost.me
 • 04.09.2023. u 15:49
Alfa Centar je danas, u saradnji sa Opštinom Nikšić, u dvorištu JU OŠ "Ratko Žarić", a u sklopu svečanog dočeka prvaka u prisustvu uprave škole i predsjednika opštine, predao na korišćenje natkriveni parking za bicikle.

Parking za bicikle je metalne konstrukcije, kapaciteta od 10 mjesta, a budući da je natkriven, bicikla su zaštićena od nepovoljnih vremenskih uslova.

“Aktivnost je dio projekta „Biciklom u školu“ koji je finansijski podržan od Opštine Nikšić, putem javnog konkursa za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2023. godinu”, dodaju iz Alfa centra i zahvaljuju biznis partnerima, firmi “WMP Gradnja”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.