Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pripadnik specijalnih snaga VCG pomogao u medicinskom zbrinjavanju povrijeđenog u saobraćajnoj nezgodi

Ministarstvo odbrane/Facebook
 • Autor onogost.me
 • 06.02.2024. u 16:42
Pripadnik specijalnih snaga Vojske Crne Gore (VCG), pomogao je juče u medicinskom zbrinjavanju građanina povrijeđenog u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Nikšić-Danilovgrad do dolaska ekipe Hitne pomoći.

"Izražavamo najiskreniju zahvalnost pripadniku specijalnih snaga VCG, koji je pomogao juče u medicinskom zbrinjavanju građanina povrijeđenog u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Nikšić-Danilovgrad do dolaska ekipe Hitne pomoći. On je vršio i regulaciju saobraćaja, a nakon dolaska nikšićke Hitne pomoći asistirao je u imobilizaciji povrijeđenog", objavljeno je na fejsbuk stranici Ministarstva odbrane.

Oni su kazali da je nakon događaja produžio put ka kasarni „Milovan Šaranović“ u Danilovgradu, gdje je učestvovao na prikazu sposobnosti jedinica VCG povodom posjete potpredsjednika Vlade i ministra odbrane.

"Ponosni smo na njegovu pribranosti i humanost, kao i na sve vojnike koji svakodnevno rizikuju svoje živote kako bi zaštitili našu državu i pomogli građanima", poručili su iz tog Ministarstva.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Nakon gotovo četiri godine flota Avio-helikopterske jedinice MUP-a je operativna za pružanje podrške svim resorima, a tokom ljeta posebno u oblasti bezbjednosti saobraćaja i zaštite i spasavanja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.