Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Profesorica Gimnazije “Stojan Cerović” dobitnica nagrade “Oktoih”

gimnazija_stojan_cerovic
Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 20.12.2023. u 15:05
Državnu nagradu "Oktoih" za 2023. godinu dobili su profesor David Kalaja sa PMF-a i Ana Vujačić nastavnica fizike u JU Gimnazija „Stojan Cerović“.

Odluka je, kako je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, donijeta na osnovu broja bodova u skladu sa Pravilnikom.

"Državna nagrada 'Oktoih' ustanovljena je 1970. godine. Dodjeljuje se građaninu Crne Gore ili pravnom licu koje ima sjedište na teritoriji Crne Gore, za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, kao i učeničkog i studentskog standarda. Do sada nagradu je dobilo oko 140 pojedinaca i 65 ustanova", ističu iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Državnu nagradu „Oktoih“, koja se sastoji od plakete, diplome i novčanog dijela dobitnicima će uručiti ministarka prosvjete, nauke i inovacija 17. januara 2024. godine.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.