Prvi susret mališana vrtića „Kosovka djevojka“ sa školom

28109584_1488072481305648_73551034_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.02.2018. u 09:21

Mališani predškolskog uzrasta vaspitne jedinice “Kosovka djevojka” juče su posjetili učenike prvog razreda OŠ „Luka Simonović“.

Tom prilikom su sa svojim vaspitačima Stanom Medojević i Borisom Marušićem, nastavnicom engleskog jezika Vesnom Đurović, pedagoškinjom Nikolinom Gardašević i prvačićima realizovali kreativnu radionicu na temu “Ljubav” tokom koje su pravili narukvice prijateljstva i poklonili ih jedni drugima.

„Prvi susret predškolaca sa školom i drugarima je prošao u pozitivnoj i radnoj atmosferi. Djeca iz vrtića su pozdravila naše prvačiće pjesmicama na engleskom jeziku, dok su prvačići njima poželjeli dobrodošlicu pjesmom i igrom. Zaintresovanost za rad pokazali su učešćem u kreativno osmišljenoj radionici, na kojoj su uz pomoć raznih materijala pravili narukvice i  pomagali jedni drugima“, naveli su iz OŠ „Luka Simonović“.

Radionicom su koordinirali vaspitači vrtića „Kosovka djevojka” Stana Medojević, Boris Marušić, Tanja Čolević i učiteljice Branka Marković i Željka Šćepanović.

„Prvačići su poklonili svojim drugarima simboličan poklončić koju su za njih pripremili, kako bi se sjećali posjete i dolaska u našu školu“, dodali su iz te ustanove.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - kojim je juče počelo obilježavanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, Centar za građansko obrazovanje poziva nadležne institucije da odlučno adresiraju sve oblike nasilja nad ženama i štite fizički i psihički integriteta žena.