Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
13:06
16.9.2019.

Pucao na sugrađanina, pa se prijavio policiji

Pripadnici CB Nikšić uhapsilI su Slobodana Martinovića (72) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Branislava Bjelicu (60).


Do incidenta je došlo jutros oko osam časova u mjestu Poklonci.

Martinović je, prema našim saznanjima, upotrebom lovačke puške nanio prostrijelnu ranu Branislavu Bjelici u predjelu potkoljenice.

Bjelica je hospitalizovan i nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, motiv su najvjerovatnije poremećeni komšijski odnosi, a Martinović se sam predao policiji. Nakon što se predao, policija je pronašla pušku.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštu u Podgorici.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:25
  6.7.2020.

  Neradni dani povodom Dana državnosti Crne Gore biće 13. i 14. jul, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

 • 10:03
  6.7.2020.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama na sjeveru.

 • 09:58
  6.7.2020.

  Značajan broj saobraćajnih nezgoda koje se dešavaju u samom gradskom jezgru, posledica su propusta vozača, koji se ogledaju u činjenici, da se isti  nijesu prethodno uvjerili da na bezbjedan način mogu preduzeti željenu radnju vozilom, kao i zbog činjenice da nijesu blagovremeno o svojoj namjeri  obavjestili druge učesnike u saobraćaju, uključivanjem pokazivača pravca, tzv . žmigavca, saopšteno je iz Uprave policije.

 • 07:55
  6.7.2020.

  Uprava policije je organ čija je obaveza da stvara siguran bezbjednosni ambijent građanima Crne Gore i svim drugim pravnim i fizičkim licima, radeći svakodnevni posao u skladu sa svojim nadležnostima i ovlašćenjima (preduzima neophodne mjere i radnje na očuvanju javnog reda i mira, bezbjednosti i sigurnosti građana i imovine, kao i sprečavanjem i otkrivanjem krivičnih djela i prekršaja i drugih nezakonitih radnji), pojašnjava predsjednik Sindikata Uprave policije Mladen Šuškavčević.