Radulović donirao mobilijar vrtiću “Mačak”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 15.07.2023. u 14:25
Predsjednik Savjeta MZ Župa Dragoljub Radulović danas je vrtiću "Mačak" donirao novu opremu u vidu mobilijara.

Radulović je kazao da je oprema poklon za osamdesetoro djece kako bi u septembru imali bolje uslove za boravak u ovoj ustanovi.

“Djeca su budućnost svakog mjesta, potrudimo se da imaju srećno djetinstvo, jer samo tako ih možemo usmjeravati da budu nosioci stvaranja boljeg društva. Aktivnosti Savjeta MZ će i u narednom periodu biti usmjerene ka tom cilju.

Ponosni smo što je prije nekoliko dana još jedan stipendista mjesne zajednice Marojević Slobodanka diplomirala na Medicinskom fakultetu i sto smo kroz njeno školovanje dali mali doprinos i podstrek njenom uspješnom školovanju”, kazao je Radulović.

 

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.