Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Raspisan javni poziv za adaptaciju fasada stambenih zgrada

niksic_panorama_2_2_7
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 12.02.2021. u 21:13

Opština Nikšić raspisala je javni poziv za učešće u sufinasiranju adaptacije fasada stambenih zgrada na teritoriji naše opštine.

"Učešće Opštine Nikšić u sufinansiranju adaptacije vršiće se do 50 odsto ukupne predračunske vrijednosti radova, sa uračunatim PDV-om, iskazanih u ponudi izvođača radova, a najviše u iznosu do 20.000 eura sa uračunatim PDV-om“, stoji u javnom pozivu.

Učesnici po javnom pozivu mogu biti upravnici privremeni upravnici stambenih zgrada na teritoriji Opštine Nikšić, u kojima su obrazovani organi upravljanja.

"Kriterijumi za utvrđivanje liste prioriteta adaptacije fasada stambenih zgrada su: lokacija zgrade, građevinsko stanje fasade, godina izgradnje zgrade-starost zgrade ako je poznata ili prema graditeljskim karakteristikama, ukupna procijenjena hitnost adaptacije fasade s obzirom na stanje i zapisnik  sa listom prioriteta sačinit će se prema broju dodijeljenih bodova", piše u javnom pozivu.

Prijave po javnom pozivu  podnose se Opštini Nikšić na propisanom obrascu, u zapečaćenoj koverti koja će sadržati potrebnu dokumentaciju  najkasnije do 18.03.2021. godine, do 10 časova, isključivo na arhivi Opštine Nikšić – Građanski biro,  sa naznakom  „Učešće po Javnom pozivu za sufinasiranje adaptacije fasada stambenih zgrada na teritoriji Opštine Nikšić“ i „Prijava ne otvaraj“.

Prijavni obrazac se može preuzeti na veb sajtu Opštine i na šalterima Građanskog biroa Nikšić.

Nepotpune i neblagovremene prijave se, kako piše, neće razmatrati.

Otvaranje prijava zakazano je za 18. mart sa početkom u 12 časova u prostorijama Opštine Nikšić, prizemlje, sala broj 1.

Sva bliža obavještenja i informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti na telefon 040 213-122  ili neposredno u prostorijama Opštine Nikšić-Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine, ulica  Njegoševa br. 18 – Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Registrovan je jači zemljotres, sa epicentrom 22 kilometra jugozapadno od Medove (Albanija), saopšteno je Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.