Razvojni centar: Radionica “U carstvu drugarstva”

ucarstvudrugarstva
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 03.10.2019. u 06:24

U prostorijama Igračkoteke i Razvojnog centra večeras u 18h počinje nova kreativna, edukativna radionica pod nazivom "U carstvu drugarstva", a namijenjena je djeci uzrasta od pet do devet godina.

“Socio-emocionalni razvoj je sastavni dio cjelukupnog razvoja djetetove ličnosti i zbog toga je veoma bitno da djeca imaju razvijene socijalne vještine, jer im ona pomažu u snalaženju u svakodnevnim situacijama. Iz tog razloga, ove nedjelje smo pripremili radionicu na kojoj ce mališani kroz kreativne aktivnosti, ali i kroz tematski osmišljene igre naučiti da razumiju koliko njihovi postupci i riječi utiču na odnos sa drugarima i koliko je bitno da se njeguje drugarstvo sa vršnjacima i razvija timski duh”, naveli su iz Udruženja “Roditelji”.

Radionicu će voditi pedagoškinja Dragana Đurović, a broj mjesta ograničen je na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović“, u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493  ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.