Slavki Adžović opet zapaljeno sijeno

l2
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2015. u 15:15

Iz godine u godinu imovina pordice Adžović nalazi se na meti zlonamjernika. Dva puta gorjela im je štala, jednom kamp prikolica i sijeno. U noći između srijede i četvrtka neko je Adžovićima opet zapalio sijeno.

„Probudio me oko 4.10h lavež pasa i čaktar ovaca. Kad sam ustala vidjela sam plamen. Bilo je tu 300 bala sijena“, kaže ogorčeno Slavka Adžović.  

Ova vrijedna Romkinja već 20 godina je uzorna stočarka koja drži veliko stado ovaca i od toga prehranjuje porodicu. No, neko se, kaže, baš zainatio da je u tome osujeti.

„Prošle sam godine prijavljivala policiji sve. Pitali su me sumnjam li na koga. Ja sam im kazala, ali oni nijesu ništa utvrdili.  Znam ja da ođe smetam komšiluku,  pisali su peticiju protiv mene jer im smetaju ovce. Ja samo hoću da radim pošteno“, kazala je Slavka.

Slavka se nada da će policija ovog puta naći počinioce kako bi mogla na miru da nastavi da radi i pošteno zarađuje od stočarstva.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnom dnevnom temperaturom do 13 stepeni.
Policijski službenici Sektora za finansijsko obavještajne poslove i Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, sprovode zajedničke pojačane kontrole neprijavljenog prenosa gotovog novca i drugih dragocjenosti preko zakonskog limita za prijavu, a prilikom prelazaka putnika preko državne granice Crne Gore.