Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
12:08
11.1.2019.

Snjegočistači i danas na terenu, Muratović: Putevi u opštini prohodni i funkcionalni

Mašine Komunalnog preduzeća i danas su na terenu i čiste puteve, kako u gradu tako i u prigradskim naseljima.


Direktor ovog preduzeća, Milorad Muratović kazao nam je da su njihova vozila na terenu po gradu, ali i u prigradskim naseljima i okolnim selima.

„Danas se čiste kvartovi, Dragice Pravice i IV crnogorske, kao i VI crnogorska i Bistričko naselje, gdje se radi finalno čišćenje. Čisti se zatim prema Kličevu. U Župu je otišlo jedno vozilo, jedno u Gornje Polje. Jedno vozilo treba da ide u Banjane, a jedno je već tamo, koje čisti put u Petrovićima i Velimlju,  odnosno od magistrale do Velimlja. Čisti se i u Riđanima, oko brane Vrtac“, kazao nam je Muratović.

Pitali smo ga i za put od Dukla ka Vidrovanu, na kom se zbog prisustva leda otežano saobraća, ali je kao i svi ostali u funkciji.

„On je čišćen više puta i tamo mašine prolaze. Čak se čiste i lokalni putevi po Gornjem Polju. Nije sve čisto, ali je prohodno i funkcionalno. Nismo mi ti koji mogu skroz da uklonimo snijeg ili vodu, ali možemo da napravimo puteve funkcionalnim“, istakao je Muratović.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:18
  20.3.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima i uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

 • 07:52
  20.3.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:36
  19.3.2019.

  Lijepe vijesti za sve koji vole buđenje prirode, sunčane dane i šetnje - proljeće nam dolazi sjutra i to u 22.58h.

 • 15:26
  19.3.2019.

  Ministarstvo odbrane raspisalo je oglas za izbor kadeta i kadetkinja za obrazovanje na vojnim akademijama u Italiji i  Austriji, počev od studijske 2019/20. godine.