Terzić: Niko nije bez razloga kopao tunel

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 12.09.2023. u 20:30
Direktor Uprave policije Nikola Terzić je kazao da bi volio da su tačni navodi predsjednika Višeg suda da u depou ništa ne nedostaje.

“Niko nije bez razloga kopao tunel, ali da će istraga, koja ide u dobrom pravcu, uskoro sve pokazati. Policija intezivno radi na rješavanju ovog slučaja”, kazao je Terzić za TVCG.

Podsjećamo, nakon jučerašnje informacije da je obijen depo podgoričkog Višeg suda, danas je javnost obaviještena da je do depoa iskopan tunel koji vodi do iznajmljenog stana.

Predsjednik suda Boris Savić kaže da od materijala koji se tamo čuva gotovo ništa ne nedostaje, te da se sumnja da je možda pokušano bjekstvo.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je da je ovaj događaj vrsta napada na državu.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.