U bombaškom napadu ranjen Nikšićanin Miško Radović

nasa_ilustracija_-_koristiti
  • Autor onogost.me
  • 03.12.2015. u 22:35

Nikšićanin Miško Radović (39), večeras oko 21h , za dlaku je izbjegao smrt kada je na njega bačena ručna bomba. 

Radović se neposredno prije ovog događaja nalazio u garaži , u Gornjem Polju, pored konobe Kvisko, sa nekolicinom drugova.

On je kako saznajemo, prvo čuo jaku škripu kočnica, budući da se garaža nalazi uz saobraćajnicu Nikšić – Šavnik. 

Kada je izašao iz garaže na njega je nepoznato lice, za kojim policija još traga, bacilo bombu. U eksploziji je Radović ranjen u nogu, a oštećen je veći broj vozila koja su bila parkirana ispred garaže.

Radović je u nikšićku bolnicu  primljen sa lakšim povredama,  a nakon uklanjanja nekoliko gelera iz potkoljeničnog dijela noge, zadržan je na hirurškom odjeljenju.

U toku je blokada grada, a policija na više lokacija traži napadača.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.