U OŠ “Luka Simonović” održan bazar

bazar
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.03.2019. u 13:51

U OŠ "Luka Simonović" juče je održan tradicionalni bazar, povodom 8. marta, međunarodnog Dana žena.

Iz ove škole su istakli da je cilj ovakvih aktivnosti razvijanje preduzetničkog duha i kreativnosti kod učenika, kao i razvijanje saradnje između škole i roditelja.

“Svako odjeljenje imalo je svoj štand na kojem su, sa svojim razrednim starješinama, prezentovali svoje proizvode. Sredstva od Bazara biće usmjerena, dijelom u humanitarne svrhe, a dijelom za nabavku nedostajućih nastavnih sredstava. Istim povodom, učenici I razreda su sa svojim učiteljicama i vaspitačicama, za roditelje priredili odjeljenske priredbe”, istakli su iz škole. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.