U svim srednjim i osnovnim školama u Crnoj Gori do kraja sedmice nastava online

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 13.12.2022. u 12:28
U svim srednjim i osnovnim školama u Crnoj Gori će se nastava sprovoditi online do kraja sedmice, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Oni su naveli time poštuju preporuke Uprave policije nakon drugog dana dojava o postavljenim bombama.

“Na ovaj način nastojimo da obezbijedimo kontinuitet nastave, vodeći računa o bezbjednosti učenika i zaposlenih. Ministarstvo prosvjete će u saradnji sa Upravom policije, blagovremeno obavijestiti javnost o svim daljim aktivnostima i preporukama. Takođe, i danas apelujemo na smirenost i pribranost svih građana, te poštovanje instrukcija Ministarstva i Uprave policije, kako bi zajednički doprinijeli stabilnosti u novonastaloj situaciji”, piše u saopštenju.

Izvor: vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Prije samo nekoliko godina bila je nosilac igre Levalee, potom se odlučila za promjenu sredine, igrala u nešto jačim ligama, da bi od početka tekuće sezone postala član francuskog Bezansona. Nikšićanka Nada Ćorović krči put u jednoj od najjačih liga na svijetu, a svjesna i činjenice da je napravila veliki korak u karijeri. Za naš portal ističe da dolazak i igranje u Francuskoj za nju predstavlja neprocjenjiv osjećaj.